GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

Böngéssz a Téged érdeklődő témák között vagy amennyiben nem találsz választ a kérdésedre, vedd fel velünk a kapcsolatot. A konktaktlista alatt megtalálod elérhetőségeinket.

 

 

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK


Mely
ik országokban elérhetők a Jacobs kávék?

A következő linken találod azon országok listáját, amelyekben elérhetők a Jacobs kávék: https://www.jacobscoffee.com/

Hol vásárolhatok Jacobs terméket? Nem találtam a vásárlásom során.

Kérjük, közvetlenül vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal Ezt megteheted a következő telefonszámon: 06 80 180718 vagy a weboldalunk Kapcsolat aloldalán található űrlapon keresztül.

Nem vagyok elégedett a Jacobs termékkel. Kivel vehetem fel a kapcsolatot?

Kérjük, közvetlenül vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ezt megteheted a következő telefonszámon: 06 80 180718 vagy a weboldalunk Kapcsolat aloldalán található űrlapon keresztül.

 

TERMÉKINFORMÁCIÓK


Tartalmaznak a Jacobs termékek glutént?

Kínálatunk különféle kávétermékeket kínál, amelyek kizárólag pörkölt kávéból állnak, és nem tartalmaznak más összetevőket vagy adalékanyagokat. Ha búzát vagy más gluténtartalmú összetevőket használunk a termékekben, akkor ezt a csomagoláson szereplő összetevők listájában vastag szedéssel kiemeljük.

Tartalmaznak a Jacobs termékek laktózt?

Kínálatunk különféle kávétermékeket kínál, amelyek kizárólag pörkölt kávéból állnak, és nem tartalmaznak más összetevőket vagy adalékanyagokat. Ha termékeinkben laktóztartalmú összetevőket, például tejtermékeket használunk, ezt akkor ezt a csomagoláson szereplő összetevők listájában vastag szedéssel kiemeljük.

A Jacobs kávéspecialitások/cappuccinok között van laktózmentes?

Jacobs kávéspecialitás kínálatunk jelenleg nem tartalmaz laktózmentes kávéitalokat.

Hogyan kell a kávét tárolni?

Javasoljuk, hogy a kávét légmentesen tartsd száraz, hűvös és sötét helyen. Ez a legjobb mód a kávé aromájának megóvására.

Melyik géphez használhatom a Jacobs espresso kávékapszulákat?

Az új aluminiumkapszulákat Nespresso® ** kávéfőzőkhöz fejlesztették ki.
Kivételt képeznek a 2016. július 25. után megvásárolt U®*, Umilk®*, Expert®*, Expert & Milk®*, Prodigio®* és Prodigio & Milk®* modellek. Bővebb információt a Kávékapszulák aloldalunkon találsz.

**Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez.

Újrahasznosíthatom a Jacobs espresso kapszulákat?

A JDE már Magyarországon is dolgozik az aluminium kapszulák visszagyűjtésének lehetőségén a későbbi újrahasznosítás céljából.