Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a JACOBS név világszerte a magas minőségű, ízletes kávék készítéséről ismert. Hogy ezt az elvárást folyamatosan teljesíteni tudjuk, a gyártási folyamat minden lépésére gondosan odafigyelünk, és termékeink minőségét a gyártás és csomagolás minden szakaszában ellenőrizzük.

 

 

 

Mielőtt a beérkező zöld kávé tételek a pörkölő üzembe kerülnek, kávészakértőink mintát vesznek a tételekből, majd laboratóriumi körülmények között pörköljük és vizsgáljuk azt, íz- és esztétikai szempontokat is figyelembe véve.

Mivel minden beérkező zöldkávé tétel egy kissé különböző lehet, ezért kávészakembereink a pörkölés és őrlés során módosítják a gyártási paramétereket, amennyiben szükséges. Bármilyen módon is készül a kávé, megvan az ideális őrlési eljárása.

A pörkölés és őrlés befejeztével a kávé jól megkülönböztethető JACOBS csomagokba kerül, melynek csomagolóanyagait is alaposan ellenőrizzük. Ezek a légmentesen záró vákuumcsomagok biztosítják, hogy a kávé hosszantartóan megőrizze varázslatos aromáját.