JACOBS GOLD INSTANT KÁVÉ

Többféle kávétermelő területről, gondosan válogatott kávészemekből készült valódi instant kávé, melynek egyik előnye, hogy gyorsan, könnyen elkészíthető csupán forró víz hozzáadásával egy kellemesen krémes, karakteres kávét ihatunk.

A Jacobs Gold instant kávét fagyasztva szárított eljárással készítjük. Ez a kíméletes de nagyon drága folyamat biztosítja a legjobban az aromák megőrzését.

Elkészítési javaslat

Tégy a csészébe egy-két kávéskanál Jacobs Gold Instant kávét, majd öntsd fel forró, de nem lobogó forró vízzel. Tejjel is kitűnő.

coffeebeans.pngKiszerelés

200g

coffeecup.pngElkészítés

A MÁRKÁRÓL

Jacobs

1895-ben Johann Jacobs kávémester valóra váltotta egyik álmát, és megnyitotta az első kávézóját, hogy mindenki megtapasztalhassa a friss kávé varázslatos aromáját. Több mint 100 évvel később a Jacobs varázslatos aromája egyet jelent egy csodálatos csésze kávéval és az álmaink megvalósításának lehetőségével is.

Még több a márkáról

FEDEZD FEL VARÁZSLATOS JACOBS AROMÁINKAT

A kávéfogyasztók már 1895 óta bíznak a Jacobs kávémárka szakértelmében.  A Jacobs kávék széles portfóliója elérhető őrölt-pörkölt, szemes, többféle kapszulás, instant,  cappuccino és jegeskávé változatokban is. A Jacobs kávé sokszínűségének köszönhetően minden ízlésnek megfelel.

Tovább a termékekhez

JACOBS RECEPTEK

Kávés receptek az ínyencek számára. Mert a kávé több, mint egy ital: ugyanúgy lehet különleges alkotóeleme ízletes süteményeknek és csábító desszerteknek, mint akár egészséges ételeknek is . Ha igazi kávérajongó vagy biztosan megtalálod az ízlésedhez leginkább illő receptet!

DIRTY DARK CHAI KOKTÉL

MARCIPÁNOS KÁVÉGOLYÓK

KÁVÉS SMOOTHIE TÁL