JACOBS KRÖNUNG INSTANT KÁVÉ

Robusta és arabica kávészemek gondosan válogatott keverékéből készült instant kávé, mely gyors és könnyű elkészítési módja teszi igazán praktikussá. Az aromák megőrzése érdekében a Jacobs Krönung valódi instant kávé fagyasztva szárított eljárással készül.

Elkészítési javaslat

Tégy a csészébe egy-két kávéskanál Jacobs Krönung Instant kávét, majd öntsd fel forró, de nem lobogó forró vízzel. Tejjel is kitűnő.

coffeebeans.pngKiszerelés

200g

coffeecup.pngElkészítés

A MÁRKÁRÓL

Jacobs

1895-ben Johann Jacobs kávémester valóra váltotta egyik álmát, és megnyitotta az első kávézóját, hogy mindenki megtapasztalhassa a friss kávé varázslatos aromáját. Több mint 100 évvel később a Jacobs varázslatos aromája egyet jelent egy csodálatos csésze kávéval és az álmaink megvalósításának lehetőségével is.

Még több a márkáról

FEDEZD FEL VARÁZSLATOS JACOBS AROMÁINKAT

A kávéfogyasztók már 1895 óta bíznak a Jacobs kávémárka szakértelmében.  A Jacobs kávék széles portfóliója elérhető őrölt-pörkölt, szemes, többféle kapszulás, instant,  cappuccino és jegeskávé változatokban is. A Jacobs kávé sokszínűségének köszönhetően minden ízlésnek megfelel.

Tovább a termékekhez

JACOBS RECEPTEK

Kávés receptek az ínyencek számára. Mert a kávé több, mint egy ital: ugyanúgy lehet különleges alkotóeleme ízletes süteményeknek és csábító desszerteknek, mint akár egészséges ételeknek is . Ha igazi kávérajongó vagy biztosan megtalálod az ízlésedhez leginkább illő receptet!

DIRTY DARK CHAI KOKTÉL

MARCIPÁNOS KÁVÉGOLYÓK

KÁVÉS SMOOTHIE TÁL