JACOBS KRÖNUNG ŐRÖLT-PÖRKÖLT KÁVÉ

A Jacobs Krönung őrölt-pörkölt kávé magával ragadó ízvilága meghitté varázsolja az együtt töltött perceket. A világ legismertebb kávéültetvényein termesztett és gondosan válogatott kávészemek biztosítják a magas minőséget.

Elkészítési javaslat

Az ideális ízélmény elérése érdekében egy csésze kávé elkészítéséhez kb. 6 gramm őrölt-pörkölt kávé felhasználása javasolt.

coffeebeans.pngKiszerelés

250g

coffeecup.pngElkészítés

A MÁRKÁRÓL

Jacobs

1895-ben Johann Jacobs kávémester valóra váltotta egyik álmát, és megnyitotta az első kávézóját, hogy mindenki megtapasztalhassa a friss kávé varázslatos aromáját. Több mint 100 évvel később a Jacobs varázslatos aromája egyet jelent egy csodálatos csésze kávéval és az álmaink megvalósításának lehetőségével is.

Még több a márkáról

FEDEZD FEL VARÁZSLATOS JACOBS AROMÁINKAT

A kávéfogyasztók már 1895 óta bíznak a Jacobs kávémárka szakértelmében.  A Jacobs kávék széles portfóliója elérhető őrölt-pörkölt, szemes, többféle kapszulás, instant,  cappuccino és jegeskávé változatokban is. A Jacobs kávé sokszínűségének köszönhetően minden ízlésnek megfelel.

Tovább a termékekhez

JACOBS RECEPTEK

Kávés receptek az ínyencek számára. Mert a kávé több, mint egy ital: ugyanúgy lehet különleges alkotóeleme ízletes süteményeknek és csábító desszerteknek, mint akár egészséges ételeknek is . Ha igazi kávérajongó vagy biztosan megtalálod az ízlésedhez leginkább illő receptet!

DIRTY DARK CHAI KOKTÉL

MARCIPÁNOS KÁVÉGOLYÓK

KÁVÉS SMOOTHIE TÁL