CSOKOLÁDÉS VANÍLIA GOFRI

HOZZÁVALÓK

— 200 g liszt
— 1 csomag sütőpor
— 30 ml agave-szirup
— 250 ml növényi tej
— 100 ml Jacobs Gold vagy Krönung instant kávé
— 30 ml repceolaj
— 2 tk kakaópor2 TL Kakao

A feltéthez
— cseresznye, áfonya, málna, dió, joghurt

ELKÉSZÍTÉS

1

Melegítsd elő a gofrisütőt. Ezt követően főzd le a kávét és várd meg, hogy kihűljön.

2

Keverd össze jól a lisztet és a sütőport egy tálban. Fokozatosan add hozzá az agaves szirupot, a növényi tejet és a repceolajat. Addig keverd habverővel, míg csomómentes nem lesz.

3

Tedd a tésztát egyenlően elosztva két tálba. Az egyik egyik tál tartalmához keverd hozzá a kakaóport. Így kétféle színű gofritésztád lesz.

4

Süsd ki a gofrikat.

5

Rendezd a kész gofrikat a képen látható formába, majd díszítsd gyümölcsökkel.

JACOBS RECEPTEK

Kávés receptek az ínyencek számára. Mert a kávé több, mint egy ital: ugyanúgy lehet különleges alkotóeleme ízletes süteményeknek és csábító desszerteknek, mint akár egészséges ételeknek is . Ha igazi kávérajongó vagy biztosan megtalálod az ízlésedhez leginkább illő receptet!

DIRTY DARK CHAI KOKTÉL

MARCIPÁNOS KÁVÉGOLYÓK

KÁVÉS SMOOTHIE TÁL