KÁVÉS SMOOTHIE TÁL

HOZZÁVALÓK

A turmixhoz
— 200 ml (bármaly Jacobs őrölt vagy instant kávé)  
— 2 db banán
— 200 g növényi joghurt
— 30 g kakaópor

A feltéthez
— 40 g pekándió
— 1 tk agave szirup
— ½ banán
— málna
— áfonya

ELKÉSZÍTÉS

1

Készítsd el a kávét, és hagyd kihűlni.

2

Turmixold össze a banánokat, a joghurtot, a kakaóport a kávéval, amíg teljesen krémes állagú nem lesz.

3

Süsd meg a pekándiókat sütőpapírral bevont sütőlapon közepes hőmérsékleten, amíg aranybarna nem lesz.

4

Csorgasd rá az agaves szirupot, és hagyd kb. 30 másodpercig karamellizálódni.

5

Tedd egy tálba a banános krémet, a tetejére szórd rá az aranybarna pekándiót, banánt, málnát és a fekete áfonyát.

6

Elkészült a kávés smoothie tál.

JACOBS RECEPTEK

Kávés receptek az ínyencek számára. Mert a kávé több, mint egy ital: ugyanúgy lehet különleges alkotóeleme ízletes süteményeknek és csábító desszerteknek, mint akár egészséges ételeknek is . Ha igazi kávérajongó vagy biztosan megtalálod az ízlésedhez leginkább illő receptet!

DIRTY DARK CHAI KOKTÉL

MARCIPÁNOS KÁVÉGOLYÓK

KÁVÉS SMOOTHIE TÁL