Melegítsd elő a gofrisütőt. Ezt követően főzd le a kávét és várd meg, hogy kihűljön.
Keverd össze jól a lisztet és a sütőport egy tálban. Fokozatosan add hozzá az agaves szirupot, a növényi tejet és a repceolajat. Addig keverd habverővel, míg csomómentes nem lesz.
Tedd a tésztát egyenlően elosztva két tálba. Az egyik egyik tál tartalmához keverd hozzá a kakaóport. Így kétféle színű gofritésztád lesz.
Süsd ki a gofrikat.
Rendezd a kész gofrikat a képen látható formába, majd díszítsd gyümölcsökkel.
A kávét nem csak inni lehet. Használható merész hozzávalóként, amellyel különlegesség és izgalom csempészhető a kulináris kalandozásokba. Az ízletes süteményektől és desszertektől az ízgazdag italokig, valamint sós ételek váratlan kiegészítőjeként.