ÉTCSOKOLÁDÉS KÁVÉS KRÉM ELKÉSZÍTÉSE
1
Tedd a tejszínt és a kávébabot egy tálba, és tartsd lefedve hűtőben 24 órán keresztül.
2
Szűrd le a tejszínt.
3
Olvaszd meg az étcsokoládét és nougat-ot gőz felett.
4
Öntsd a tejszínt egy serpenyőbe, forrald fel és öntsd bele a felolvasztott csokoládét. Keverd össze és hagyd egy éjszakát hűlni.
5
Töltsd az elkészített kávékrémet tölcsér formájú nylonzsákba.
6
Nyomd az étcsokis ganache-t a macaron egyik felére, és illeszd össze a macaron második felével.
FEHÉRCSOKOLÁDÉS KÁVÉS KRÉM ELKÉSZÍTÉSE
1
Tedd a tejszínt és a kávébabot egy tálba, és tartsd lefedve hűtőben 24 órán keresztül.
2
Szűrd le a tejszínt.
3
Olvaszd meg a csokoládét gőz felett.
4
Öntsd a tejszínt egy serpenyőbe, forrald fel és öntsd bele a felolvasztott csokoládét. Keverd össze és hagyd egy éjszakát hűlni.
5
Töltsd az elkészített kávékrémet tölcsér formájú nylonzsákba.
6
Nyomd a krémet a macaron egyik felére, és ragaszd össze a macaron másik felével.
7
Készen vannak a kávés macaronok.