PROFESSZIONÁLIS KÁVÉ, NAGYSZERŰ ESZPRESSZÓ

A Jacobs kávékapszulák ellenőrzött kávétermelő területekről érkező, gondosan válogatott arabica és robusta kávék ideális keverékével teszik feledhetetlenné az eszpresszó élményt.

KÁVÉBAB

Első lépés a tökéletes kávé felé: a kávécserjéken megjelenő fehér virágok.

A virágok hamar elhalványulak, helyükön cseresznyét idéző termések nőnek.

A kávécseresznyék 6-11 hónap alatt érnek be teljesen.

Minden kávécseresznye egy vagy két kávébabot tartalmaz, amelyet kézzel vagy géppel takarítanak be.

A PÖRKÖLÉS MŰVÉSZETE

Hogyan?

A kávészemben található aromák a pörkölés során szabadulnak fel. A zöld kávébabokat 180 °C és 250 °C közötti hőmérsékleten pörkölik, amíg a szemek a megfelelő íz kialakulásához szükséges színt el nem érik.

Mennyire?

A pörkölés hőfoka és ideje határozza meg a kávé aromáját, színét és ízét. A kávébab eredetétől a kívánt aromaprofiltól és a kávé intenzitásától függően minden pörkölés különböző, amelynek pontos meghatározása különös szakértelmet igényel.

Kik?

Tapasztalt kávészakértőink mindig a kávé egyedi jellegzetességeinek figyelembevételével választják meg a pörkölés módját. Folyamatosan figyelemmel kísérik a folyamatot, ellenőrizve a szigorú minőségi előírások betartását.

IDEÁLIS KEVERÉK

A Jacobs kávékapszulák a válogatott arabica és robusta kávék legjobb tulajdonságait ötvözik.

Az arabica kávé kifinomult ízvilággal, intenzív aromákkal, gyümölcsös ízjegyekkel és gazdag krémréteggel jellemezhető.
A robusta kávé az erőteljes ízjegyek, a magasabb koffeintartalom, a fűszeres, fás jegyek és a bársonyos krémréteg megtestesítője.

JACOBS KÁVÉKAPSZULÁK

Fedezd fel a varázslatos kávékapszulák világát az erőteljesebb ízélménytől a könnyedebb aromákig!