JACOBS TERMÉKEK

A kávéfogyasztók már 1895 óta bíznak a Jacobs márkában és varázslatos aromáinak erejében. A Jacobs kávék széles portfóliója elérhető őrölt-pörkölt, szemes, többféle kapszulás, instant, cappuccino és jegeskávé változatokban is. A Jacobs kávé sokszínűségének köszönhetően minden ízlésnek megfelel.

Fedezd fel varázslatos Jacobs aromáinkat most.

JACOBS ŐRÖLT-PÖRKÖLT KÁVÉ

Tapasztalja meg a Jacobs Krönung csábító ízét egy csésze kávé formájában. A Jacobs Krönung őrölt-pörkölt kávé 250g és 500g-os kiszerelésben is elérhető.

 Fedezze fel a Jacobs Krönung elragadó ízvilágát!

Tovább a termékhez

JACOBS INSTANT KÁVÉ

Azt az instant kávét szereted, mely könnyen oldódik, gyorsan elkészíthető ugyanakkor valódi kávéból készül? Élvezd a Jacobs instant kávék magas minőségét és varázslatos aromáját otthon vagy akár egy rohanós nap során bármikor. Egyszerűen önts forró vizet az általad választott instant kávéra, és máris kész.
A Jacobs széles választékában többféle variáns is elérhető: Jacobs Krönung, Jacobs Gold, illetve Jacobs Crema Gold.
Találd meg Te is a kedvenced!

Tovább a termékekhez

JACOBS KÁVÉSPECIALITÁSOK

2IN1, 3IN1

Fedezd fel a Jacobs kávéspecialitások változatos ízvilágát és találd meg kedvenc ízeid. Praktikus kiszerelésüknek köszönhetően bárhova magaddal viheted és egy pillanat alatt elkészítheted az ízlésednek megfelelő 2in1 vagy 3in1 variánsokat.

Tovább a termékekhez

JACOBS CAPPUCCINO

CAPPUCCINO STÍLUSOSAN

Élvezd az új Jacobs Cappuccinok ellenálhatatlan ízvilágát bárhol és bármikor!
Az új Jacobs kávéspecialitások különleges ízeit változatos Milka®*, Baileys®* és Vanília variánsait lágy krémréteg koronázza meg, igazi kávéházi élményt teremtve!

*A Milka® a védjegye a Mondelēz International csoportnak, amely licensz alapján használt.
*A Baileys® szó és a hozzátartozó logók a védjegyei a R&A Bailey & Co-nak, amely licensz alapján használt.

Tovább a termékekhez

KÁVÉKAPSZULÁK

NESPRESSO®* KOMPATIBILIS KAPSZULÁK

Élvezd a kávé telt ízét a Jacobs kávékapszuláival! Alumínium kapszuláink hosszan megőrzik a kávé aromáját, így biztosítva a gondosan válogatott kávészemek által nyújtott magas minőséget.

* Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTS-hez.

Tovább a termékekhez

JACOBS SZEMES KÁVÉ

Élvezd a Jacobs Krönung Selectionszemes kávé magas minőségét és egyedi aromáit, köszönhetően a gondosan válogatott kávébabok kíméletes pörkölésének.

Tovább a termékhez